Dictionar de termeni juridici

Englez cadru legal cale de atac extraordinar extraordinary stage of appeal / appealing / level of appeal cale de atac ordinar ordinary stage of appeal / appealing / level of. English/romanian legal glossary dictionar de termeni juridici revised 03/07/07 3 accord – a satisfaction agreed upon between the parties in a lawsuit, which prevents further actions after the claim acord – ajungerea la o intelegere satisfacatoare, intre partile implicate intr-un proces, aceasta prevenind continuarea procesului. Dictionar juridic online de drept penal si procedura penala, drept civil si procedura civila, drept comercial, administrativ etc definitii pentru diversi termeni specifici terminologiei juridice.

Au fost trataţi aceiaşi termeni germani juridici răspîndiţi pe teritoriul germaniei şi al austriei, precum şi cei români de pe teritoriul carpato-danubiano-pontic (republica moldova şi românia. Mihail kogalniceanu este un program multianual pe perioada 2011—2013 de incurajare si de stimulare a dezvoltarii imm-urilor, care consta in acordarea unei linii de credit, in valoare maxima de 125000 lei/imm/an, cu dobanda partial subventionata si, dupa caz, garantarea creditului de catre stat, vizand sprijinirea accesului imm.

English/romanian legal glossary dictionar de termeni juridici translated from english into romanian by george fögy, esq reviewed by anca popescu, associate instructor, french and italian department. En g lez cod de procedur penal cod penal penal code codul aplicabil code into operation comisie rogatorie rogatory committee comisie rogatorie interna ional.

Abandon - este decizia de a renunta la un bun sau la un drept (de regula) de proprietate, luata in anumite conditii prevazute de lege a parasi pe cineva, lasandu-l fara sprijin sau ajutor abatere - incalcarea dispozitiilor cu caracter administrativ sau disciplinar, prevazuta de legi si de alte reglementari legale si care atrage dupa. Despre dictionar juridic roman acest dictionar juridic roman este un dictionar in care termeni juridici sunt explicati in detaliu, venind astfel in ajutorul tau, indiferent ca esti student, elev, profesor sau avocat acest dictionar de cuvinte juridice este o unealta la indemana pe care o puteti folosi in proiectele dumneavoastra, la scoala sau la munca.

Dictionar de termeni juridici, definitii juridice comunitate juridica online: dreptonlinero avocatromaniaro avocat-divortro avocat-partajro : intreaba un avocat sitemap: comunitate home resurse tribuna jurisprudenta stiri dezbateri cariere comunitate dictionar juridic. Abandon - este decizia de a renunta la un bun sau la un drept (de regula) de proprietate, luata in anumite conditii prevazute de lege a parasi pe cineva, lasandu-l fara sprijin sau ajutor acasă » dicţionar de termeni juridici dicţionar de termeni juridici categorii achiziţii publice arbitraj.

Dictionar de termeni juridici

En g lez apel peste termen aplicarea la timp a dispozi iilor unei legi enforcing a law / application of law in due time aplicarea legii penale mai favorabile application of the favourable legal law. A glosar de termeni juridici aceste informaþii sunt destinate publicului ºi nu constituie 7 consultanþã juridicã la nevoie consultaþi un avocat b bilet la ordin titlul de credit în baza cãruia o persoanã, numitã emitent, îºi asumã obligaþia de a plãti altei persoane, numitã. Glosar de termeni juridici a 2 a achiesare manifestarea consimþãmântului pârâtului de a recunoaºte pretenþiile reclamantului acont suma de bani plãtitã ca garanþie în contul preþului, de una dintre pãrþile contractante celeilalte pãrþi, înainte ca.

Dictionar roman-englez, dictionar englez-roman, teste engleza online duminică, 7 decembrie 2008 glosar de termeni juridici roman-englez a a amâna: to defer a anexa: to attach/to annex a anula, a înlocui: to supersede a avea dreptul să: to be entitled to.

S: salariat: orice salariat care presteaza o munca beneficiaza de conditii de munca adecvate activitatii desfasurate, de protectie sociala, de securitate si sanatate in munca, precum si de respectarea demnitatii si a constiintei sale, fara nici o discriminare.

dictionar de termeni juridici Dictionar juridic (dex) dicţionar juridic online de drept penal şi procedură penală, drept civil şi procedură civila, drept comercial, administrativ etc dicţionar explicativ (dex) cu definiţii pentru termeni specifici terminologiei juridice.
Dictionar de termeni juridici
Rated 5/5 based on 36 review
Download